Lucky Linda Persen - Jeg feirer livet!

I går fikk en fullstappet sal ved Rådstua Teaterhus i Tromsø ta del i reisen til Lucky Linda Persen, med den fengende tittelen 'Jeg feirer livet'. Linda har kanskje ikke vært så Lucky, men hun velger likeså å kalle seg selv for akkurat det, Lucky!Rosa sløyfe i år har fokus på de som har uhelbredelig brystkreft, Linda er en av dem. Hun tar oss med på en reise igjennom hennes liv, før kreften, med kreften, morsrollen midt oppi det hele. Vi møter realisten, pessimisten og optimisten. Vi mennesker har mange sider, Linda viser disse sidene tydelig. Hun gir oss noen gode råd på veien, hvordan bli gladere i livet, hvordan kan også vi feire livet! Plakaten kunne ikke ha beskrevet forestillingen bedre, ærlig, rå og morsom. 

Lucky Linda må oppleves!

I hele oktober (og noe av november) skal Lucky Linda være på turne med forestillingen 'Jeg feirer livet'. På siden jegfeirerlivet.no kan du se når hun er nær deg, og bestille billetter til forestillingen.

Følg gjerne Linda på Facebook. Her kan du følge både forestillingen og bloggen hennes.

Jeg feirer livet - Forestillingen

Lucky Linda - Foredragsholder og forfatter

På internett, her kan du også lese 20 sider gratis av boken hennes 'Lek med livet!'

luckylinda.no

Youtube - Lucky Linda Persen

Anbefaler alle som har mulighet til å sette av litt tid for å se den sterke forestillingen, som vil berøre og glede deg. En forestilling som vil sette tankene i sving rundt hva som egentlig er viktig her i livet. Som Linda sier selv "Denne forestillingen er for ALLE, til inspirasjon i eget liv".

Mvh

Mia

#jegfeirerlivet #luckylinda #brystkreft #uhelbredelig #metastase #livet #livsglede #kreftrelatert #forestilling #teater

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

30, Tromsø

Jeg er en dame på 30 år som ikke har levd det typiske A4 livet. Denne bloggen vil handle om hvordan livet kan arte seg. Kommer også til å ta for meg generelle tema som engasjerer meg der og da. Forsøker å krydre med litt humor til tider. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord. Jeg har fjerner filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Jeg er også en gigantisk nerd! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits