Rosa sløyfe informasjon stand

En herlig gjeng damer møtte opp til stand ved Strandtorget i morgentimene lørdag. Her skulle det informeres, bevisstgjøres og ha innsamling til Rosa sløyfe, vi var beredt! Stian fra Paracord Tromsø ble også med på laget, så ut til at også han fikk solgt endel iløpet av timene som passerte. 

Vi skulle male Tromsø rosa, ihvertfall deler av byen! 


Vi har såvidt startet, å allerede har folk begynt å komme.

'Bussen' var lastet med masse godsaker, så her kunne folk velge fritt hvilken pin, refleks eller annet som passet for dem. Folk i alle aldre kom innom for å kjøpe. Skal sies det gledet meg ekstra når jeg så tenåringer som gjerne ga noen kroner for å få seg en fin refleks. Det var også to flotte damer fra Brystdiagnostisk senter som informerte og veiledet de som måtte ønske det på hvordan man utfører en selvundersøkelse. De hadde modell med tre bryster, der en var frisk og de andre to hadde forskjellige svulster. Interessant å kjenne hvor forskjellig det kan føles! Og ikke minst lærerikt for de som kjente etter kulene, spesielt unge jenter som generelt ikke tenker tanken. Jeg gjorde jo ikke det selv, før man plutselig befant seg der.

Fikk delt ut en masse ballonger, å forhåpentligvis spredd budskapet så godt som overhode mulig. Håper kvinnene som mottok dørhengeren (lik den på puppebildet ovenfor), benytter seg av instruksene. Jeg var en tur inne på Nerstranda, i det jeg skal gå ut ser jeg en ung jente lese fra dørhengeren om hvordan man undersøker brystene sine. Slik liker vi!

Ballongene ble spredd i alle retninger. Jeg så faktisk en i Kroken senere på kvelden. Hurra!


Klar for en rosa aksjon!

En kald men god dag på Strandtorget, sammen med en gjeng flotte damer (og to menn). 

Vi klarte å få inn totalt 21570 kroner på salg av effekter! Godt jobba alle sammen!

Mvh

Mia

#rosasloyfe #rosasløyfe #pinkribbon #brystkreft #breastcancer #kreftrelatert #oktober2015 #fokus #informasjon #paracordtromsø

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits