September, fokus på blodkreft

Vell og merke foregår dette fokuset og bevisstgjøringen rundt blodkreft stort sett i det store utland, i hovedsak USA, å muligens andre steder. Skulle ønske at også Norge kastet seg på å gjorde litt mer utav det, gjorde oss alle litt mer bevisst på hva det er.

For enkelhets skyld legger jeg ved to små snutter, den første viser årets kampanje. Den sier litt om hvor mange krefttyper som egentlig er under kategorien blodkreft. 


Men hva er egentlig blodkreft? Denne lille filmen gir en liten pekepinn på hva det hele går ut på.
Litt skjer ihvertfall i lille Tromsø!15 september braker det løs på Scandic Ishavshotel. Husk siste frist for påmelding er 11 september.

Til alle dere som har eller har hatt blodkreft av varierende sort, håper det en dag blir mer fokus også her i lille Norge.  Med dette gir jeg mitt lille bidrag til å øke bevisstgjøring rundt sykdommen.

For alle som ønsker å støtte, gå inn på blodkreftforeningen.

#lymphoma #blodkreft #lymfom #laukemi #leukemia #bloodcancer #kreft #cancer #kreftrelatert #wearebloodwise #lymfekreft

4 kommentarer

Tone

07.09.2015 kl.15:54

Så fint at du minner oss på det. Ante ikke at det var fokus på blodkreft i september. Har ikke lagt merke til noe i media.

Mia - Alt annet enn A4

07.09.2015 kl.19:00

Tone: Nei, jeg visste heller ikke om det før ei på FB la ut den ene filmsnutten. Er visst ikke store fokuset i Norge, veldig synd. Så håper ihvertfall noen blir mer bevisst på hva blodkreft er, og at det faktisk også har en egen måned :)

Elin Slåen

07.09.2015 kl.20:20

Flott innlegg :) Jeg syns der er viktig å bli minnet på slike ting, for det er fort gjort å "glemme" det litt hvis man selv ikke er berørt. Synd, men sant, men da er det jo fint med en påminnelse :)

Mia - Alt annet enn A4

07.09.2015 kl.21:36

Elin Slåen: Ja, det er nok lett å glemme slikt. Spesielt når det ikke er noe fokus å se i media heller.

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits