Diablo 3, season 4!

I går begynte season 4 på Diablo 3, endelig! Det ble en koselig spilleaften sammen med min kjære, finnes det noe bedre enn ting man har felles?Alltid like herlig å se denne beskjeden! 
Tidligere har vi kjørt campaign, altså historien til spillet fra A til Å. Det har ingenting med hurtig levling å gjøre, for det bryr jeg meg midt i katta om. Jeg er kun ute etter å kose meg med spillet (å gjøre massiv skade selvfølgelig), å da liker jeg å starte fra begynnelsen. Men siden man har kjørt det løpet såpass mange ganger valgte vi å gå rett på adventure mode, kjørte noen rifts og bounties.

Demon hunter er favoritten min, selvfølgelig måtte jeg starte en denne omgangen også. Nå har vi ikke spilt så veldig lenge, men allerede ser vi noen små flotte endringer. 

Diverse små endringer:

- Bosser er endelig tilbake på bounties. Og om det er bounty på å ta en, ja da får du en lekker kiste ved navn Diabolic hoard på slutten. Hvor flott er ikke det?

- Bonus bounties er nå mer verd å bruke tiden på, du får en bonus cache i tillegg til horadric cache. Bonus cachen inneholder crafting materials, legendary crafting materials og oppskrifter på legendaries. Det dropper også materialer som man kun finner i den enkelte act fra caches.

- Season journey, inneholder 9 kapittel med utfordringer. Fra fjerde kapittel kan du få et fint lite kjæledyr og ny ramme til portrettet ditt.

- Nephalem rift er nå gratis, vi kunne derfor hoppe rett inn i spillet å starte med å kjøre rifts. De har lagt til orbs som man plukker opp for å fylle baren, lik de greater rift har.

- Det er enklere å få portaler til Wheel of misfortune. De kan nå dukke opp i en type bounty, men fulgte dessverre ikke så godt med på hvilken vi gjorde i øyeblikket. Vi hadde en liten dose flask å fikk både The Veiled treasure og The fowl lair. I sistnevnte fikk vi knertet oss en fin liten gris til middag.
Det vi ikke har fått prøvd enda:

- Greater rift trials er fjernet, man kan nå velge nivå selv før man går inn. Men man må klare et lavere nivå for å få tilgang til høyere.

-  Det har kommet en ny måte å kunne skaffe seg spesielle enchants fra items. Om du har en ring med den kule 'spesielle' statsen, men du ikke ønsker å bruke den ringen av andre årsaker, så har du nå muligheten til å benytte deg av statsen allikevel. Det første du gjør er å ta en quest i byen fra Zoltun Kulle, han sender deg deretter avgårde til Ruins of sescheron. Etter å ha fullført questen så får man en qube som er plassert i byene, her kan du ødelegge legendaries for å få statsen, eller legendary power som de kaller det på nett. Den kan holde totalt tre powers, weapon, armor og jewelry.Koselig å drepe litt slemminger sammen med min kjære samboer.Da får man fortsette, kanskje rekker man å dinge (uten boost selvfølgelig) 70 før helgen er over! 

Spille helg! <3

Mvh

Mia

Les mer om endringer i patch og season 4 her.

#d3 #diablo3 #season4 #sesong4 #gaming #game #spill #spilling #pc #data #gamingweekend #spillehelg

4 kommentarer

Garden Gamer

29.08.2015 kl.18:39

Ny sesong i Diablo III: vidunderlig.

Jeg er selv i full gang:) Kult å se andre blogge om det. Lykke til med spillinga!

Mia - Alt annet enn A4

29.08.2015 kl.21:01

Garden Gamer: Kos deg kjempemasse du også! Skal bli stas når man får ordentlig gear (og build) :D

Tone

30.08.2015 kl.16:32

Å, Guuud, det der var helt gresk for meg. Det blir bare litt candy crush her. :) Kos deg med Diablo!! :)

Mia - Alt annet enn A4

30.08.2015 kl.16:37

Tone: Ja, det kan nok virke slik om man ikke har spilt det. Kos deg med candy crush! :)

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits