Ut å nyte godværet

Vi måtte jo nyte godværet litt, så ble en kjapp tur ned i fjæra. Hva er det typiske bildet å ta på Tomasjord?

Vraket selvfølgelig!
Oimara som det egentlig heter. Skipet har vært strandet i fjæra i over 100 år. Vi anser det som ett vakker skue, ett landemerke! 

Begynner å falle litt sammen.

Skyfri himmel, litt kjølig vind. Hva annet kan man forvente på kysten? Nydelig vær!

Menneskesøppel møter natur! Fantastiske naturen som kan gjøre ett stygt dekk vakker.Det var en hel del søppel slengende rundt.

Vi har typen hund som gjerne kan sitte å nyte. Ifølge han luktet det svært godt i fjæra idag. Tisping? 
Er så uendelig glad i Jesper min<3


Jesper <3

Skal nevnes at vi ikke gikk den korte veien ned, men kombinerte med handlingen. Handlet først, så ruslet vi i fjæra. Deretter KJØRTE vi hjem! Jeg har ikke energi nok til å gå begge veier nå fortiden. Men vi fikk ihvertfall vært litt ute! Er fornøyd med det.

NYT godværet!

Mvh

Mia 

#oimara #tromsø #tilbaketillivet #godvær #natur #strand 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

30, Tromsø

Jeg er en dame på 30 år som ikke har levd det typiske A4 livet. Denne bloggen vil handle om hvordan livet kan arte seg. Kommer også til å ta for meg generelle tema som engasjerer meg der og da. Forsøker å krydre med litt humor til tider. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord. Jeg har fjerner filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Jeg er også en gigantisk nerd! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits